Hos oss händer det mycket och vi får ständigt nya idéer.
Bra råvaror, god mat och dryck spelar dock alltid huvudrollen.
Exklusiv gourmetafton med Deutz 26 september 18.30
Välkommen att vara med om en fantastisk kväll i champagnen och matens tecken när vi gästas av Export Manager på Champagne Deutz; Clémentine Mencarelli som har valt ut viner till kvällens meny, komponerad av Karl Bengtsson:
Aptitretare
Havskräfta från Mölle, ostronblad,
Hamachi, forellrom, soja, melon, shimajii, avokado, picklad grönt
Tartar på oxfilé och Gillardeauostron, caviar, tuille
Foie gras, kryddbröd, yuzu
Deutz Brut Classic 3L Jeraboam
****
Meny
Pilgrimsmussla från Hitra, kantareller, hummerbisque ”XO”, ragu på vår egen majs, kardon och picklad tomat, brynt lökcréme
Deutz Blanc de Blancs 2018 Magnum
****
Sjötunga, mandelpotatis, champagnesås, spenat, blomkål
Deutz Brut Vintage Rosé 2014
****
Frasigt stekt vaktel, toppmurklor, italiensk tryffel, kronärtskocka, ravioli, grillad spetskål
Deutz Cuvée William Deutz 2013
Deutz Amour de Deutz 2013
****
Hallon, choklad, citronverbena och grädde i variation
Deutz Demi-Sec
Varmt välkommen att boka här, senast 21 september. Menyn kostar 3395:- pp. Begränsat antal platser.
____________________________________________________________
Välkommen i höst
Under sensommaren och hösten har vi ordinarie öppet tider som du hittar här. Välkommen in för att handla, ta en lunch, något gott att dricka, lite chark, några ostron eller nykokta havskräftor, boka in dig på en skaldjurskväll eller trevlig middag.
Hur vet jag vad som händer hos er?
Följ oss gärna på Facebook och/eller Instagram där vi postar inlägg så fort något spännande är på gång hos oss.
Var hittar jag menyer för takeaway/catering?
Vi vill gärna höra vad du har för önskemål och tankar kring din middag eller beställning. Det viktigaste för oss är att du blir nöjd, därför har vi inga fasta menyer att boka utan skräddarsyr menyn efter varje kund. Kontakta oss så har vi en dialog.
Hur bokar jag en catering/avhämtningsmeny?
Det lättaste är att mejla oss på info@tradgardenpaskaret.se
Behöver jag boka bord för att äta hos er?
Varmt välkommen att höra av dig om du och ditt sällskap vill äta hos oss. Vi anpassar menyn och upplägget efter era önskemål. Ni bör vara ett sällskap på minst åtta personer. Mejla oss på info@tradgardenpaskaret.se
Lunch serverar vi endast under sommaren.
Hur fungerar en matlagningskurs hos er och vad kostar det?
Det optimala antalet personer för en matlagningskurs är ett sällskap på minst åtta personer.
Vi börjar med champagne, charkuterier och snacks och går igenom kvällens meny. Tre grupper har hand om varsin rätt och förbereder maten så långt som möjligt, därefter sätter alla sig till bords utom förrättsgruppen som lägger sista handen vid sin rätt. Alla äter tillsammans och kvällen fortgår på samma sätt för resterande grupper.
Pris per person inklusive champagne och tilltugg, 4-rätters matlagningskurs med vin till varje rätt är 1795:-
Vid fint väder kan man börja med chark och bubbel i trädgården. Möjlighet att välja till en vinprovning som en extra trevlig del i kursen finns också. Mejla oss på info@tradgardenpaskaret.se för att boka in er.
Har du fler frågor? Kontakta oss på info@tradgardenpaskaret.se
Copyright © Alla rättigheter förbehållna Trädgården på Skäret